Update 4News AlertDupă un blocaj de aproape trei zile, traficul între Vladimirescu și Arad a revenit la normal!

  de Special Arad | 24 noiembrie 2014, 9:05 AM | Știri Arad | Topic special | Vladimirescu

  1

  UPDATE: La această oră, 8.00, traficul între Vladimirescu și Arad este blocat pe sensul de mers spre municipiu, coada întinzându-se pe kilometri întregi, din Vladimirescu și până la intrare în Arad, pe ruta ocolitoare. Datorită lucrărilor la pasajul de cale ferată dintre cele două localități, s-a format o coadă care blochează practic înteraga localitate Vladimirescu -DN 7 și strada Gării, drumul Horea – Vladimirescu și Horea-Arad.


   UPDATE 2. În urmă cu câteva minute s-a deschis trecerea de nivel de cale ferată dintre Vladimirescu și Arad. În consecință, circulația începe să se degajeze.


  UPDATE 3: În continuare circulația este fracturată între centrul comunei Vladimirescu și Arad, conducătorii auto fiind exasperați de situație și ne declară că fac mai bine de 90 de minute din Vladimirescu până în Micălaca ( 2 kilometri)


  UPDATE 4: După ce ore întregi drumul între Vladimirescu și Arad a fost blocat, făcând circulația aproape imposibilă, traficul și-a revenit, în sfârșit, la normal în urmă cu câteva minute. 


   

  Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în perioada 22.11.2014, ora 1000 – 24.11.2014, ora 1800, traficul rutier va fi închis pe DN 7, km 538+600, între localităţile Vladimirescu şi Arad, în vederea execuţiei lucrărilor de reparație și amenajare a trecerii la nivel cu calea ferată.

  Devierea traficului se va face diferențiat astfel:

  Autovehicule cu MTMA mai mici de 3,5 tone: pentru relaţia Deva – Nădlac (Oradea, Timişoara), devierea se va face din DN 7 km 536+750

  – localitatea Vladimirescu, se virează dreapta pe str. Gării, urmând traseul DJ 682C – DJ 709 –

  DN 7, Centura N-V Arad km 540+240; pentru relaţia Nădlac (Oradea, Timişoara) – Deva, devierea se va face din DN 7, km 540+240

  – Centura N-V Arad – DJ 709 – DJ 682C – str. Gării din localitatea Vladimirescu – DN 7 km

  536+750.

  Autovehicule cu MTMA mai mari de 3,5 tone: pentru relaţia Deva – Nădlac (Oradea, Timişoara), devierea se va face din DN 7 km 534+750

  – localitatea Vladimirescu, se virează dreapta pe drumul de acces în fostul Combinat Chimic

  Vladimirescu – str. Jandarmeriei – str. Gării – DJ 682C – DJ 709 – DN 7, Centura N-V Arad;

  pentru relaţia Nădlac (Oradea, Timişoara) – Deva, devierea se va face din DN 7, km 540+240

  – Centura N-V Arad – DJ 709 – DJ 682C – str. Gării din localitatea Vladimirescu – str.

  Jandarmeriei – drumul de acces în fostul Combinat Chimic Vladimirescu – DN 7 km 534+750.

  În aceste zile, va fi permisă doar circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară

  menţionate în OUG 195/2002, Art. 32, alin. (2) lit. a) şi b), atunci când se deplasează în acţiuni de

  intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.

  Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră

  temporară.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Stie cineva sa ne spuna in ce masura s-a fluidizat traficul inspre/dinspre Vladimirescu?
   Ce inseamna “normal”? Mai sunt cozi in giratoriul de la Selgros?
   Multumesc!

   P.S. Varianta de ocolire pe drumul dinspre fostul combinat este criminala. Macar de ar fi turnat un pic de asfalt pe gropile alea inainte de deviere pentru ca ce s-a intamplat in week-end a fost bataie de joc la adresa transportatorilor.

   P.S. 2 Ar fi fost bine daca pasajul de langa AutoSchunn s-ar fi facut undeva in zona combinatului si centura de Nord a Aradului sa inceapa inainte de Vladimirescu pentru a scoate traficul greu din localitate altfel si cu pasajul finalizat in amplasamentul actual, solutia este doar una de scurta durata. Dar cine sa ne auda?!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.