vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Doamnelor și domnilor, „bizoana” bizonilor!!! Așa ceva n-am văzut niciodată! A blocat Podul Decebal la început de an școlar!

  de O. Peniță | 15 septembrie 2014, 12:39 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Nesimțirea sau inconștiența unora nu are limite! Am simțit-o pe pielea noastră azi dimineață, în prima zi de școală, când, înjuram de mama focului că nu ajungem la timp, la deschidere, cu copiii. Coada la întrarea în centrul Aradului, dinspre Podul Decebal (lângă Colegiul Național Moise Nicoară), era de aproape un kilometru. Iar dacă la început credeam că de vină este (doar) aglomerația din prima zi de școală, lucrările lui Falcă și ploaia, în final am realizat că întreaga circulație era blocată de un nesimțit/nesimțită, sau inconștient/inconștientă, sau prost/proastă, sau bizon/bizoană, sau tâmpit/tâmpită care și-a parcat mașina în exact centrul intersecției dintre strada Nicolae Bălcescu și Bulevardul Dragalina! A lăsat-o acolo și s-a dus cu copilul la deschiderea școlii! În consecință, nu aveai cum să cobori de pe Pe Podul Decebal decât spre dreapta!

  Uitați-vă cu atenție, ștergeți-vă la ochi, treceți ușor pe lângă…asta pentru că  mașina  de culoare albastru deschis „doarme” în intersecție.

  Așa ceva!…

  bizoana 1 bizoana 2 bizoana 3 bizoana 4

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.