joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update O casă din Vladimirescu a ars ca o torță. Pompierii au avut nevoie de 3 ore pentru a opri incendiul | Foto-Video

  de Andrei Fuliaș | 6 martie 2020, 7:15 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un incendiu foarte puternic a izbucnit vineri seara, în jurul orei 19:00, la o casă din cartierul Europa, comuna Vladimirescu. Flăcările care au cuprins acoperișul casei situate pe strada Viena au putut fi văzute de la distanță, luminând puternic întreaga zonă.

  Din fericire nu există victime, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Arad.

  La fața locului se află chiar în aceste momente mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Arad, care încearcă să stingă flăcările.

  UPDATE

  Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de lucru si salvare de la înălțime, o autospecială SMURD de prim ajutor cu sprijinul unei autospeciale de stingere a gărzii de intervenție nr.2 Chisineu Criș, 2 ofițeri și 14 subofițeri, în localitatea Vladimirescu pentru stingere a unui incendiu la o casă.

  Incendiul se manifesta la nivelul acoperișului, violent si generalizat pe aproximativ 200 mp cu posibilitatea de extindere la întreaga construcție.

  S-a intervenit mai bine de 3 ore pentru stingerea incendiului, pompierii arădeni reușind să limiteze propagarea acestuia și pagubele la nivelul acoperișului și a mansardei.

  Cauza probabilă a incendiului `cos, canal sau burlan de evacuare a fumului, necurățat, cu defecțiuni sau amplasat necorespunzător față de materialul combustibil”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.