Accident la intrarea în cartierul Europa din Vladimirescu

  de Special Arad | 4 octombrie 2018, 1:32 PM | Știri Arad

  3

  În contextul în care se tot discută de realizarea unor benzi de urgență în zona pentru a facilita și a intra în legalitate cu accesele la cele două cartiere rezidențiale (Europa și Via Carmina), după semi-eșecul discuțiilor purtate și cu Prefectura Arad și o a treia amânare pentru rezolvarea problemelor, iată că, între timp, de ceea ce ne temeam s-a întâmplat.

  În această dimineață, pe DN7, în dreptul intrării în cartierul Europa aparținător de localitatea Vladimirescu, s-a produs un violent accident de circulație între două autoturisme. Traficul este îngreunat chiar și la ora actuală. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj de la SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale.

  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.