„Westeros World”- combinația dintre „Westworld” și „Game of Thrones” e pur și simplu fabuloasă | Video

  de Special Arad | 30 April 2019, 9:42 AM | Pop Culture

  0

  Ce ar fi dacă cele Șapte Regate medievale din „Urzeala Tronurilor”, respectiv continentele fictive „Westeros”, „Essos” și „Sothoryos”, ar face parte doar dintr-un alt parc de distracție colosal, o lume simulată în care toate creaturile, de la oameni la dragoni, ar fi doar niște androizi creați în laborator, precum într-un alt serial de mare succes marca HBO, „Westworld”?

  Motivat de această întrebare care incită fantezia, artistul belgian Gilles Augustijnen a creat acest videoclip de un minut și jumătate, care imită genericul serialului „Westworld”, adaptat însă la elementele din „Urzeala Tronurilor”.

  Inspirația a venit, de fapt, de la muzica creată în prealabil de către un alt artist, Brandon Chapman, care a urcat compoziția pe Soundcloud cu aproximativ o lună înainte ca Augustijnen să se apuce de crearea filmulețului.

  Designerul Gilles Augustijnen a lucrat timp de opt luni pe acest videoclip și a folosit programele After Effects, C4D, Photoshop, Illustrator, Substance Painter, ZBrush, Fusion360 și DAZ3D. De asemenea, a fost ajutat de doi designeri, Pieterjan Djufri Futra și Loris Ayné.

  Surse: Index, The Verge

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.