Update Autoturism găsit în râul Mureș, în apropierea comunei Felnac

  de Special Arad | 20 June 2022, 3:11 PM | Felnac | Știri Arad

  3

  Pompierii arădeni, cu un echipaj de Descarcerare grea, se deplasează de urgență la Felnac, unde o mașină marca Audi – nu se știe cum – a ajuns în râul Mureș. Din primele informații nu se știe, deocamdată, nici dacă există sau nu vreo victimă.

  În momentul de față, mașina nu este scufundată complet.

  La fața locului se deplasează și un echipaj de intervenție cu barca și SMURD Vladimirescu, cu 8 subofițeri.

  UPDATE

  Mașina este blocată într-un banc de nisip. Echipajul de căutare a verificat autoturismul, în interior nu se află nici o persoană, anunță ISU Arad, care mai precizează că accesul prin pădure spre autoturism nu se poate face decât cu mașini de teren. În sprijinul echipajelor de intervenție s-a adus și un buldoexcavator, pus la dispoziție de Primăria Felnac.

  În prezent, se încearcă ancorarea autoturismului și aducerea la mal.

  masina in mures 1
  masina in mures 2

  UPDATE

  Autoturismul a fost scos din râu în jurul orei 20:45, a anunțat George Pleșca, purtătorul de cuvânt ISU Arad.

  WhatsApp Image 2022 06 20 at 20.46.40
  Foto: ISU Arad

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Primele informații la un breaking news sunt, de cele mai multe ori, incomplete și uneori chiar incorecte, dar știrea este în curs de actualizare și neconcordanțele se corectează. S-a corectat deja. Este așa cum apare în imagine, Audi.

    +2 voturi
    +1
    -1
  1. La ce distanță era față de mal, mă face să cred ca era al unui ald dobitoc care a crezut că daca are Audi, are un „autoamfibiu” , încercând, probabil, să traverseze Muresul cu el (cum am mai văzut la TV și alți dobitoci, tot cu Audi, care au mai încercat și au pățit la fel).

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.