Unui tânăr arădean i-a ars autoturismul Audi Q7 pe Autostrada Nădlac-Arad! Paguba este totală

  de Luci Precup | 31 decembrie 2017, 10:29 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Ieri seară, la kilometrul 547 al Autostrăzii Nădlac-Arad-Lugoj (sensul de mers dinspre Nădlac spre Arad), un bolid Audi Q 7 a luat foc din senin… și gata a fost. Nu s-a mai putut recupera nimic din mașină… Conducătorul auto, Mihai Gabriel, în vârstă de 37 de ani, din Arad, a asistat neputincios cum îi arde mașina – mai mult ca sigur din cauza unei defecțiuni la partea electrică a autoturismului. La sosirea echipajelor ISU la fața locului s-a constat că… nu se mai poate face nimic decât să se constate pagubele materiale.

  Din fericire nu au existat vicime, din nefericire autoturismul este distrus în totalitate (așa cum se poate contata din fotografie – atât cât se vede, calitatea fiind precară datorită faptului că este realizată cu un telefon mobil pe timp de noapte).

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.