Mai multe locuințe din Cartierul Verde au fost făcute scrum, iar un bărbat a fost rănit, după un incendiu provocat de explozia unei butelii | Foto

  de Special Arad | 7 februarie 2020, 8:30 AM | Știri Arad

  0

  (foto: ISU Arad)

  Explozia unei butelii exterioare de gaz a provocat un incendiu care a distrus mai multe locuințe din Cartierul Verde, situat pe DN 79, drum ce leagă Aradul de Oradea. Incendiul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:40, iar în urma lui, pe lângă apartamentele distruse, un bărbat a fost rănit.

  Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Arad au intervenit la stingerea incendiului cu un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Arad, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă, un echipaj SMURD PA de la Vladimirescu, trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare mică, o autospecială cu scară mobilă S42, o autospecială de căutare și salvare, o autospecială APIC cu 2 ofițeri și 20 de subofițeri, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Ineu, împreună cu 4 subofițeri, un echipaj de stingere cu apă și spumă din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Livada, împreună cu 20 de voluntari.

  „La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuințe. Având în vedere faptul că locuințele au acoperiș comun, incendiul s-a extins și la acoperișul locuințelor vecine. În urma exploziei a rezultat o victimă, un bărbat de 50 de ani, acesta suferind arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Bărbatul a fost transportat de SMURD TIM la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad. Incendiul a fost lichidat la ora 05:20 și au ars patru apartamente, fiind afectate alte două apartamente, în cazul acestora din urmă fiind afectate acoperișul, care a ars, respectiv pagubele provocate de apă. În total au ars aproximativ 350-400 mp de acoperiș. Cauza incendiului este în curs de stabilire, iar la fața locului a rămas, pentru asigurare, o autospecială de stingere cu apă și spumă cu patru subofițeri”, transmite reprezentantul ISU Arad, Călin Domșa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.