Incendiu violent la Șiria. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a ars de viu

  de Alin Olteanu | 16 mai 2019, 7:22 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. În această dumineață, în jurul orei 03.00, Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat cu două autospeciale de stingere, 1 ofițer și 12 subofițeri, cu sprijinul SVSU Siria și cu 2 autospeciale, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o locuință din comună. În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat în întreaga casă, compusă din două camere, favorizat de faptul că a fost văzut târziu de către vecini.

  După aproximativ o oră de interventie incendiul a fost limitat, din păcate în interior fiind găsită o victimă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, decedat. Incendiul a fost stins după două ore. Cauza probabilă a fost un scurtcircuit. Întreg tabloul electric era „asigurat” cu sârmă.

   

   

  Foto: Arhivă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.