Untold va avea un „frate” la Timișoara

  de Special Arad | 23 septembrie 2020, 7:38 PM | Music | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  A fost semnat parteneriatul intre Primarie si Untold, chiar pe locul pe care ar urma sa aiba loc festivalul organizat la Timisoara peste cativa ani. Evenimentul se va desfasura pe un teren aflat la iesire din Timisoara, langa Aerodromul Cioca. Aici a fost si parafata intelegerea. Aceasta dupa ce Consiliul Local si-a dat aprobarea pentru colaborarea cu UNTOLD, prin vot, in ultima sedinta in plen, de luni.

  Acest parteneriat va aduce un dublu castig, o zona amenajata de care timisorenii se vor bucura pe tot parcursul anului, pe care noi o vom inchiria punctual pentru a face festivalul, care va pune si mai tare in valoare aceasta locatie. Poate o sa organizam si alte tipuri de evenimente conexe pe timpul anului, dar va oferi un prilej si altor organizatori, si foarte important, va fi o alta atractie de petrecere a timpului liber pentru timisoreni. Noi astfel am discutat foarte constructiv, ca sustinerea sa fie prin faptul ca vom avea o locatie potrivita cu structura aferenta, iar mai departe vom face treaba la care ne pricepem noi cel mai bine, si anume sa facem evenimente de succes. Cred ca putem fi un real partener sa oferim sprijin inclusiv in dezvoltarea conceptului pentru aceasta locatie, si de aceea am agreat ca in prima faza sa venim si sa aducem niste specialisti de afara si sa incercam sa punem la dispozitie un studiu de prefezabilitate, tocmai pentru a explora impreuna cele mai bune idei„, a declarat Bogdan Buta, manager general Untold si Neversea.

  Citește mai mult pe opiniatimisoarei.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.