sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea: „Care e diferența, ca organizare, între pelerinaj și un festival?”

  de Special Arad | 23 mai 2021, 2:14 PM | Naţional

  1

  Directorul de comunicare Untold și Neversea, Edy Chereji, este nemulțumit de faptul că autorităţile interzic evenimentele cu mai mult de 500 de persoane, dar permit pelerinaje cu zeci de mii de participanţi, precum cel de la Şumuleu Ciuc. Edy Chereji acuză autoritățile de ”dublă măsură” și este de părere că festivalurile precum Untold ar trebui permise începând cu luna august.

  Încep postarea prin a vă spune că nu am nimic cu Biserica. De fapt, cu nici o biserică. Foarte bine că se organizează pelerinaje. Nu e primul si nici nu va fi ultimul, pe timp de pandemie. Dar nu am cum să nu fiu deranjat de dubla măsură cu care ne tratează autoritățile. Care e diferența, ca organizare, între pelerinajul de azi și un festival? Ai zice că e vorba tot de zeci de mii de oameni la un loc, tot aer liber, tot pandemie. Există, totusi, o diferență! Aceea că noi am propus ca la evenimentele noastre ABSOLUT toți participanții să fie persoane vaccinate, testate sau care au trecut prin boală!
  Dacă astfel de evenimente se pot organiza, azi, în luna mai, nu ar fi normal ca autoritățile să înțeleagă că evenimente serioase, organizate după norme dovedite științific, care reduc spre zero riscurile de transmitere Covid19, ar trebui permise măcar începând cu luna august?
  Nu e revoltator pentru noi, cei care venim cu cele mai riguroase norme și soluții, plătim taxe și impozite, să fim restricționați pe motiv că încă nu este sigur să organizezi evenimente cu mai mult de 500 de persoane, dar în același timp să stăm și să ne uităm la imagini cu zeci de mii de oameni, participând la un pelerinaj?
  Toata lumea are dreptul la normalitate! Și vă garantez că nu suntem două tabere. Sunt mulți tineri care merg la biserică precum și la concerte! Dacă sunt responsabili, se vaccinează, se testează, de ce ii legați la un ochi si le astupați o ureche?„, scria acesta pe pagina personală de Facebook în cursul zilei de ieri.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.