vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad şi Auăleu Fitness vin în sprijinul studenţilor, cadrelor didactice şi locuitorilor din zona Confecţii

  de Special Arad | 15 martie 2022, 5:04 PM | Sport

  0

  Comunicat. Parteneriat pentru fitness. Sportul înseamnă sănătate, iar Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad vine în întâmpinarea studenţilor şi arădenilor pasionaţi de mişcare cu o sală de sport dotată şi utilată cu aparatură modernă, graţie parteneriatului încheiat cu Auăleu Fitness.Fitbalance, fitball, cycling, danceburn, freestyler, zumba sunt câteva din programele propuse de Lore, Rebeka, Edy, Codru şi Iuliu – instructorii de la Auăleu Fitness Arad – , de luni până vineri, între orele 17,30-20,30, în sala de sport din cadrul Campusului Universitar „Vasile Goldiş”, situată pe strada Liviu Rebreanu nr. 86.

  Informaţii suplimentare se por obţine la telefonul 0788.748383 sau pe pagina de Facebook: aualeufitness.uvvg.

  Sub genericul „Să ne mişcăm astăzi”, Auăleu Fitness UVVG invită toţi studenţii, cadrele didactice şi arădenii din cartierul Confecţii şi împrejurimi să se bucure de un stil de viaţă sănătos, bazat pe sport. Preţul unei şedinţe este de 15 lei, dar există şi posibilitatea achiziţionării de abonamente: Abonament Auăleu 12, la preţul de 120 de lei (12 şedinţe, exclusiv la Sala UVVG, fără termen de valabilitate) sau Abonament Auăleu lunar, la preţul de 170 de lei (valabil cinci săptămâni şi două şedinţe pe zi exclusiv la sala UVVG). În plus, studenţii UVVG beneficiază de o reducere de 40% la abonamente pe baza carnetului de student vizat la zi.

  „Sunt studii de specialitate care demonstrează, fără echivoc, că mecanismele care stau la baza efectelor benefice ale antrenamentului sportiv asupra creierului, contribuie la arderea grasimilor şi întărirea sistemului imunitar, având beneficii şi pe plan psihologic. Parteneriatul dintre universitatea noastră şi Auăleu Fitness reprezintă o dovadă că ne preocupă ca studenţii, cadrele didactice şi arădenii care vor trece pragul sălii de sport din Campus să aibă o minte sănătoasă într-un corp sănătos” – spune prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul UVVG.

  274693112 103043082332329 5518169095322968860 n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.