sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Unde ești tu Kovesi… să-i vezi pe Măduța, Pribac și Troiac la „una mică”?!

  de Special Arad | 30 martie 2015, 10:22 AM | Culise | Recomandările editorilor

  3

  Ne-am nimerit și noi în zonă și nu avem cum să o ținem secretă. Vorba lui Dubi.. ce știe jurnalistul, știe toată lumea!  Și nici nu avem cum să tăcem, din moment ce, pe bune, avem un posibil răspuns la întrebarea „Cum a ajuns comisarul Ștefan Troiac, din șef al Poliției Nădlac, în funcția de adjunct la Inspectoratul de Poliție Județean Arad?”. Să fim bine înțeleși: nu contestăm în niciun fel calitățile de polițist ale lui ofițerului Troiac, despre care trebuie sa spunem că am auzit doar lucruri bune, dar… totuși, în România și Aradul de azi, nu există o asemenea avansare în funcție fără „proptă” de undeva. Proptă politică – să nu cumva omitem „amănuntul”…

  Și iat-o! Luând în considerare, până la învățarea pe dinafară a vorbelor procurorului-șef DNA, Laura Codruța Kovesi, care le spunea polițiștilor „Terminați cu relațiile de prietenie și colaborare cu politicienii locali!”, la un restaurant din Arad, sâmbătă seara, s-au adunat în aceeași încăpere, dacă nu chiar la aceeași masă (!!!!), „numiții”: Flavius Luigi Măduța (deputat PSD), Cosmin Pribac (prefectul județului Arad), Dan Cuiedan (director DJTS Arad) și Ștefan Troiac (adjunct IPJ Arad).

  N-o să spunem ce au vorbit, că, nah, nu se face… Dar trebuie însă să ne exprimăm mirarea în privința prezenței lui Troiac, însă asta până în momentul în care ne-am deșteptat și ne-am adus aminte totul. Am făcut legătura! Mai mult ca sigur, polițistul se cunoaște bine cu Măduța din perioada în care acesta din urmă lucra la pompă la benzinăria Petrom din Nădlac. Și știm bine că Troiac, până să ajungă la comanda IPJ Arad, a fost pe funcție la Poliția Nădlac.

  Despre ceilalți de la masă, nu credem că trebuie să subliniem că sunt oamenii numiți de PSD în funcțiile amintite.

  Precizare: Fotografia e un trucaj! N-am putut să punem în ea cum au și dansat (au fost împreună cu soțiile), și și-au mai și schimbat locurile între ei, au mai mers la baie…

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De când se știe,și milițienii și polițiștii,au căutat prietenia și relațiile cu autoritățile politice locale…..asta le asigura înainte de 89 o stabilitate pe post (că le plăcea la Arad, nu și la Vaslui),iar după 89,avansările și numirile (inclusiv păstrarea postului) se făceau numai cu proptele politice…..Aveai relații ăn sfera politică? Erai domn cu politicienii corupți? Aveai o șansă mare la stabilitate și avansare……Făceai pre comisarul Cattani?! Riscai dispariția…..Așa că madam Kovesi să facă bine să tacă cu întreruperea relațiilor de prietenie și colaborare cu șefii locali sau cu politicienii…..acest lucru ar trebui să-l spună de la tribuna parlamentului,care ar trebui să asigure independența poliției (în ceea ce privește exercitarea corectă a atribuțiunilor de serviciu)! Dar parlamentul nostru e compus el însuți din hoți și mafioți….așa că,săracii polițiști trăiesc și ei cum pot!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.