marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr le-a dat peste nas celor de la Paraziții, că nu „toate-s la fel”. Cerere în căsătorie surpriză la Festivalul ABC!

  de Raluca Medeleanu | 16 septembrie 2017, 2:33 PM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  Vineri noapte, imediat după ce Paraziții au coborât de pe scenă, în timp ce încă se auzeau ropotele de aplauze și ovaționările publicului, un tânăr și-a luat inima în dinți, a urcat pe scena mare a festivalului ABC de la Aeroportul Arad și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, care habar nu avea de surpriza pusă la cale.

  Din informațiile noastre, cererea în căsătorie nu a fost planificată cu vreo zi înainte, ci tânărul a profitat de ocazie și a rugat organizatorii, chiar atunci, acolo, să-i dea voie să urce pe scenă alături de prietena sa.

  „Echipat” și cu un tort în mână, tânărul i-a adresat marea întrebare, iar publicul a „înnebunit” de fericire în momentul în care ea l-a luat pe tânăr în brațe și i-a spus, plină de emoție, „DA”.

  IMG_3820IMG_3822IMG_3823IMG_3826IMG_3827IMG_3828IMG_3829

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.