Un tânăr le-a dat peste nas celor de la Paraziții, că nu „toate-s la fel”. Cerere în căsătorie surpriză la Festivalul ABC!

  de Raluca Medeleanu | 16 septembrie 2017, 2:33 PM | Monden | Recomandările editorilor

  1

  Vineri noapte, imediat după ce Paraziții au coborât de pe scenă, în timp ce încă se auzeau ropotele de aplauze și ovaționările publicului, un tânăr și-a luat inima în dinți, a urcat pe scena mare a festivalului ABC de la Aeroportul Arad și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, care habar nu avea de surpriza pusă la cale.

  Din informațiile noastre, cererea în căsătorie nu a fost planificată cu vreo zi înainte, ci tânărul a profitat de ocazie și a rugat organizatorii, chiar atunci, acolo, să-i dea voie să urce pe scenă alături de prietena sa.

  „Echipat” și cu un tort în mână, tânărul i-a adresat marea întrebare, iar publicul a „înnebunit” de fericire în momentul în care ea l-a luat pe tânăr în brațe și i-a spus, plină de emoție, „DA”.

  IMG_3820IMG_3822IMG_3823IMG_3826IMG_3827IMG_3828IMG_3829

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.