Un tânăr de 20 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al Spitalului Județean Arad

  de Raluca Medeleanu | 21 iulie 2021, 3:56 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un tânăr internat la secția de Chirurgie a Spitalului Județean din Arad a sărit de pe geam în această după-masă. Tânărul ar avea antecedente de tulburări psihice.

  Tânărul, de 20 ani, a fost internat la secția de Chirurgie după ce s-a rănit singur. Acesta s-a aruncat astăzi de pe geamul secției situate la etajul al doilea, aparent fără niciun motiv, lăsând cadrele medicale perplexe. Norocul lui a fost că a aterizat pe acoperișul secției de stomatologie. Căzătura însă nu l-a speriat, întrucât a mai făcut un salt și a fugit afară din curtea spitalului, în stradă, urcându-se într-un copac. Într-un final a fost preluat de un agent de pază și returnat la Chirurgie.

  „Un tânăr de 20 de ani a ajuns astăzi la Unitatea Primire Urgențe Arad, în stare de agitație, cu plăgi tăiate autoprovocate. În urma consulturilor de specialitate, inclusiv psihiatrice, întrucât existau suspiciuni care motivau acest consult, tânărul a fost transferat în Secția de Chirurgie pentru tratarea plăgilor. Ajuns la etajul al doilea, într-un acces de agitație imprevizibil, a sărit pe fereastra din holul secției, a coborât pe acoperișul de la etajul I apoi a ieșit în stradă. În urma incidentului bărbatul nu a suferit leziuni, iar in prezent se află internat în spital pentru a primi îngrijirile medicale specifice”, a declarat dr. Lenuța Timiș, director medical SCJU Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.