Un tânăr arădean, abandonat de părinți, strânge cadouri de Paști pentru copiii din spitale. Și tu poți da o mână de ajutor

  de Andrei Fuliaș | 16 aprilie 2019, 2:02 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Noi am mai scris despre Valentin și am decis s-o facem din nou, fiindcă este unul dintre oamenii despre care merită să scrii, unul dintre oamenii care merită sprijiniți în demersurile lor. Pentru cei care nu-l cunosc, el este Valentin Căldăraș, un tânăr de 32 de ani din orașul arădean Lipova, abandonat încă de la naștere chiar în spitalul din localitate, dar a cărui menire este, se pare, să-i ajute pe cei din jurul lui. Cum spuneam, nu este prima oară când scriem despre Valentin și despre acțiunile lui prin care îi ajută pe cei din jurul său. Recent, acesta a pus serios umărul la renovarea secției de Pediatrie de la spitalul din Lipova. Totodată, înainte de sărbătorile de iarnă, acesta a organizat un eveniment asemănător cu cel despre care urmează să scriem astăzi.

  Astfel, în pragul Sărbătorilor Pascale, Valentin Căldăraș organizează un nou eveniment prin care și-a propus să aducă bucurie în inimile copiilor internați în secțiile de Pediatrie din județul Arad, dar și de la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara.

  „Dragi cetățeni, ne aflăm în perioada Sfintelor Sărbători Pascale, perioadă în care fiecare dintre noi încercăm să fim mai buni, mai onești și mai aproape de cei aflați în suferință. De aceea, am considerat ca și anul acesta, de Sfintele Sărbători Pascale, să repetăm această campanie umanitară, prin care să aducem o bucurie fiecărui copil internat în spital. Campania umanitară <Iepurașul Solidar> va avea drept scop sprijinirea copiilor internați în spitale, oferindu-le câte o punguță cu dulciuri în data de 25.04.2019. Concret, este vorba despre cele patru secții de Pediatrie din cadrul Spitalului Județean Arad și secția de pediatrie de la Spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. Vreau să mulțumesc anticipat tuturor celor care vor sprijini această campanie umanitară! Cei care doresc să ajute, mă pot contacta la numărul de telefon: 0755.503.549”, este mesajul lui Valentin Căldăraș către cei care vor să sprijine campania inițiată de el.

  Campania a început în 10 aprilie și cei care vor să contribuie la acest demers o pot face până pe data de 23 aprilie (inclusiv).

  De asemenea, alte detalii despre această campanie se pot obține direct de la Valentin Căldăraș, fie la numărul de telefon afișat mai sus, fie cu un singur click aici: Facebook/Valentin Căldăraș. Totodată, puteți accesa și pagina de Facebook a evenimentului, cu un singur click aici: Ediția a II-a – „Iepurașul Solidar”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.