Concert caritabil de colinde, în această seară, la Filarmonică. Donațiile vor merge către o mie de copii din 22 de spitale din județul Arad și Timișoara

  de Andrei Fuliaș | 17 decembrie 2018, 11:25 AM | Știri Arad

  0

  Un om mic, cu o inimă cât Universul. Acesta este Valentin Căldăraș, un tânăr orfan, născut și abandonat în spitalul din Lipova. Recent, Valentin a fost „motorul” unei campanii care s-a încheiat cu renovarea parterului secției de Pediatrie a spitalului din Lipova, în care chiar acesta a fost abandonat.

  Acum, Valentin Căldăraș organizează, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Arad, un concert de colinde. Evenimentul este caritabil și va avea loc astăzi (luni – 17.12.2018), de la ora 18:00, la Palatul Cultural Arad (Filarmonica).

  Accesul la eveniment se va face pe bază de donație, iar din fondurile adunate la eveniment, organizatorii intenționează să facă 1.000 de plase cu dulciuri pentru 20 de spitale din județul Arad, dar și pentru spitalele Louis Turcanu și Neuropsihiatrie din Timișoara.

  Pe scenă, pentru a încânta publicul cu colindele lor, vor urca: Coral, Andrei Petcu, Junii Cetății Dezna, Dubașii din Săvârșin, Felix Bejan, Corul Emil Montia – dirijat de prof. Ovidiu Boar. Evenimentul va fi prezentat de către Silvia Iercoșan.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.