marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un singur punct în primul duel din Sălaj: Volei Club Zalău vs. ProVolei Arad 3-2

  de Dan Lazăr | 27 februarie 2021, 8:28 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Dispută echilibrată în prima etapă a turneului de volei masculin contând pentru Divizia A2, care se desfășoară, în acest weekend, la Zalău, gazdele depășind cu scorul de 3-2 (19-25, 25-19, 28-26, 19-25, 15-8) pe UVVG ProVolei Arad. Astfel, două din cele trei puncte puse în joc au rămas în Sălaj, iar unul intră în contul echipei arădene.

  UVVG ProVolei Arad – favorită în partida de vineri seară, însă cu o lipsă de concentrare evidentă în joc – rămâne pe locul secund al seriei Vest, cu 11 puncte (3 succese; 2 înfrângeri cu scorul de 2-3 și un eșec cu 0-3).

  Sâmbătă dimineața, elevii lui Marius Mascovits se vor duela cu „lanterna roșie” CS Oțelu Roșu, și speră să îi ofere o victorie drept cadou lui Patric Creța, jucătorul Aradului care în această săptămână și-a sărbătorit majoratul.

  Turneul de la Zalău este ultimul al sezonului regulat, arădenii fiind virtual calificați în faza play-off.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.