sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Volei, futsal, oină, handbal, șah și baschet, în agenda iubitorilor sportului din Arad, din acest weekend

  de Dan Lazăr | 26 noiembrie 2022, 8:13 AM | Almaş | Nădlac | Pecica | Recomandările editorilor | Şimand | Sport | Știri Arad

  0

  Ultimul weekend din luna noiembrie oferă o „paltetă” destul de bogată pentru iubitorii sportului din municipiu, dar mai ales din județul Arad.

  În ceea ce privește echipele de divizia secundă, Șoimii Șimand – participantă în seria vestică a Ligi 2 din CN de futsal seniori – întâlnește duminică (ora 12.00 – sala de sport din Șimand) pe CSM Tg. Mureș.

  La fileu, în Divizia A2 feminin, CS ProVolei Arad se duelează – sâmbătă (ora 12.00) – cu CSU Oradea, iar în CN de junioare același club înfruntă – duminică (ora 12.00) – pe CSU Medicina Tg. Mureș. Ambele partide au loc la sala Șc. Gim. „Avram Iancu” (Gen. 18) din Arad.

  Sala școlii din Almaș este sâmbătă gazda meciurilor din Campionatul Național de Oină Junioare II (între orele 08:00 – 13:00), și din Campionatul Național de Oină Junioare III (între orele 14:00 – 19:00). Alături de două echipe din județul nostru – CS Viitorul Almaș și ACS Șoimii Șimand – mai participă grupări din județele: Buzău, Dolj, Suceava, Maramureș, Argeș și Sălaj.

  Pe semicerc, micuții handbaliști ai CS Victoria Nădlac se duelează sâmbătă (ora 13.00 – sala de sport din Nădlac) în CN de juniori III cu CS Giroc-Chișoda.

  Sala de evenimente Domeniul Lupaș adună, sâmbătă, începând cu ora 10.00, tineri șahiști, care se vor confrunta într-o competiție numită „Cupa de Toamnă”, organizată de Palatul Copiilor Arad (prof. Cosma Mitică).

  Sub panouri, sala de sport din Pecica este sâmbătă – începând cu ora 9.00 – locul de întâlnire a unor echipe juvenile din: Arad, Pecica, Timișoara și Budapesta, care se vor confrunta în cadrul Cupei „1 Decembrie”, organizată de Baschet Club Valbon Arad (președinte Valeria Bondor).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.