Victorii șimăndane în competițiile de futsal desfășurate sub egida FRF. Juniorii sunt lideri în seria vestică

  de Dan Lazăr | 19 October 2022, 7:54 AM | Şimand | Sport

  0

  Cele două formații de futsal din Șimand au repurtat victorii în meciurile susținute la finele săptămânii trecute. A fost în Liga a 2-a: Șoimii Șimand – Metropolitan Ișalnița 9-3 și în Campionatul Național de Juniori U19: ACS West Deva – Șoimii Șimand 6-7.

  Echipa de eșalon secund a bifat a doua victorie clară a stagiunii. După 10-1 cu Korondy Junior 2017 Corund, a urmat un 9-3 cu formația din județul Dolj. Marcatori: Cl. Ujoc 2, Cordoș 2, P. Ujoc, Albu, Ciornei, Iacob – autogol, Micula, respectiv Neacșu și Iacob 2.

  Șoimii Șimand seniori: Miclean – Cl. Ujoc, Tomuța, Cordoș, Ciornei, Mărcuș, P. Ujoc, Cătană, Micula, Haloș, Albu, Năstase, Onaca, Puie.

  În seria vestică din Campionatul Național de Juniori U19, Șimandul a punctat în deplasarea de la Deva prin Andrei Cordoș (4) și Paul Ujoc (3) După al treilea succes la rând, puștii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană sunt liderii seriei a 4-a a CN de Juniori U19.

  Șoimii Șimand juniori: Năstase – Tomuța, Cordoș, P. Ujoc, Trif, Ilie, Andru, Fl. Ujoc, D. Ujoc, Albu, Borod.

  În runda viitoare, la finele lunii octombrie, seniorii au meci la Remetea (jud. Harghita), iar juniorii evoluează „acasă”, în derbiul cu cealaltă echipă neînvinsă, Autobergamo Deva.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.