Aur și bronz pentru ProVolei Arad pe nisipul juvenil de la Oradea

  de Dan Lazăr | 19 July 2021, 1:58 PM | Sport | Știri Arad

  0

  În weekend au fost trei zile pline de volei de plajă la Oradea. Ocazia a fost dată de Turneul National ,,Oradea Beach Volley 2021” – competitie dedicată juniorilor si junioarelor. Din partea CS ProVolei Arad (antrenor Marius Mascovits) cea mai bună clasare a avut-o sportivul Creța Patric, care în echipă cu Breban George, de la LPS Bihorul Oradea, a ocupat locul 1 la juniori. De asemenea, pe locul 3 s-a clasat echipa CS ProVolei Arad, formată din sportivii Ciubotariu Alexandru/Filipan Alin.

  Comportări meritorii – locul 5, au avut și echipele formate din Moț Flavius/Timotity Mark și Ban Ioana –CS ProVolei Arad/Culda Bianca de la CS Sighetu Marmatiei. Cealaltă echipă de fete, Galeș Ana/Șod Maria s-a clasat pe locul 8.

  Președintele CS ProVolei Arad – profesor Sabău Radu era mulțumit de rezultate si speră că acestea se vor repeta și la București, la Campionatele Naționale de Juniori. Acesta dedicărezultatele alesilor locali din Primaria Arad si celor din Consiliul Judetean Arad, care au sprijinit si in acest an, prin proiectele acordate, voleiul si voleiul de plajă.

  În poză de la stânga la dreapta: Filipan Alin/Ciubotariu Alexandru – locul 3, Sabău Radu, Creța Patric/Breban George – locul 1.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.