marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un purtător de cuvânt al ONU izbucneşte în hohote de plâns în timp ce descrie situaţia din Gaza

  de Special Arad | 31 iulie 2014, 6:08 PM | Internaţional

  0

  Purtătorul de cuvânt al Agenţiei ONU refugiaţi palestinieni (UNRWA), Chris Gunness, a izbucnit în hohote de plâns după un interviu acordat postului de televiziune Al-Jazeera în care a descris pierderile umane şi suferinţele îndurate în şcolile ce servesc drept adăposturi ONU în Fâşia Gaza.

  Fost reporter al BBC, Gunness şi-a pierdut cumpătul în faţa camerelor de luat vederi în timp ce descria impactul conflictului dintre Israel şi Gaza asupra populaţiei civile, relatează The Independent, în ediţia electronică de joi.

  În timp ce interviul se apropia de final, Gunness a declarat: „Drepturile palestinienilor, şi chiar ale copiilor lor, sunt negate la scară largă iar acest lucru este îngrozitor”, după care a făcut o pauză, încercând în mod vizibil să se adune.

  Dar abia a reuşit să termine interviul răspunzând mulţumirilor cu vocea sugrumată, după care a izbucnit în hohote puternice de plâns. Colegii săi s-au grăbit să îl consoleze, în timp ce acesta a continuat să plângă.

  Cel puţin 19 palestinieni care se refugiaseră într-o şcoală ONU au fost ucişi şi alţi 125 răniţi, miercuri dimineaţa, în urma unor bombardamente israeliene, în nordul Fâşiei Gaza. Obuze de tanc au lovit în plin două săli de clasă dintr-o şcoală UNRWA, în tabăra de la Jabaliya.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.