Un pensionar, fost angajat al SC Gospodărirea Comunală, a făcut infarct în sediul Palatului de Justiție

  de Special Arad | 18 ianuarie 2021, 12:49 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Un justițiabil în vârstă, care a făcut un stop cardiac în Tribunalul Arad, a fost resuscitat cu succes de medici, chiar pe holurile Tribunalului Arad.

  Simon Romulus, pensionar după ce a muncit la Gospodărirea Comunală Arad, își aștepta sentința ca pârât într-un proces chiar cu societatea la care a muncit, și în care i se cerea restituirea unei sume de bani, moment în care a picat ca secerat chiar în fața sălii 7 unde se desfășura ședința.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.