Sâmbătă, prietenii patrupezi vă așteaptă să le oferiți o casă. Târgul de adopție canină a ajuns la ediția X

  de Special Arad | 31 October 2019, 10:16 AM | Animal Special

  0

  GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD SA în parteneriat cu PRIMĂRIA MUNICIPIULUI ARAD, vă invită, sâmbătă, 02.11.2019, între orele 10:00 – 13:00, la ediția A X-A , a târgului de adopție canină ce va avea loc în Parcul Chinologic din Subcetate lângă Activ Club, pe strada Infanteriei nr.04.

  Persoanele interesate să adopte un căţel trebuie să aibe asupra lor, actul de identitate pentru completarea documentelor de adopţie.

  „Acest eveniment este organizat pe plan local împreună cu partenerii noștri „ Scoala dresaj canin NIKARAD”, Asociația Chinologică Română Arad și Denceff Costel și are ca scop informarea și conștientizarea populației cu privire la  importanța vaccinării,  sterilizării și adopția câinilor cât și a efectelor negative ale abandonului, responsabilitate și necesitatea acțiunii în unitate”. Dir.gen.ec.Ciul Tiberiu Nicolae

  Cei interesați în a adopta un prieten patruped sunt invitați de luni până vineri între orele 09:00 – 15:00 la Adăpostul de Câini fără stăpân situat pe calea Bodrogului FN Arad, lângă aeroport.

  S.C. GOSPODĂRIREA COMUNALĂ ARAD S.A

  Calea Timișorii nr.61 /A, ARAD

  [email protected]

  tel: 0752 022 227

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.