luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou incident în Sănătate! Alertă de incendiu la Institutul „Marius Nasta” din Capitală

  de Dan Lazăr | 21 februarie 2021, 11:26 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Un incendiu a fost anunţat duminică seară la secţia mobilă ATI de la Institutul Marius Nasta, unde sunt internaţi şapte pacienţi. Conform IGSU, un ventilator extern a scos fum. Astfel, zeci de echipe de intervenţie au ajuns, duminică seara, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală.

  Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că a este vorba despre o degajare minoră de fum. „Nu a fost vorba niciun moment de foc”, a afirmat Vlad Voiculescu. Acesta a precizat că pacienţii din unitatea ATI mobilă vor fi transferaţi în spital.

  „Era anunţat un incendiu la TIR-ul de terapie intensivă, însă la sosirea echipelor nu era foc cu flacără. În interiorul TIR-ului nu era fum şi nici flacără. Probabil ceva la exteriorul TIR-ului a fost. Echipele sunt acolo, nu sunt probleme. Probabil, pacienţii vor fi relocaţi până se verifică complet situaţia”, a declarat, la Antena 3, şeful DSU, Raed Arafat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.