Un motociclist arădean și-a pierdut viața în urma unui accident în județul Mureș

  de Special Arad | 20 septembrie 2020, 5:58 PM | Știri Arad

  0

  (foto: Rider de BN)

  Un grup arădean de motocicliști a fost implicat într-un accident de circulație, în această după-masă, în județul Mureș. În urma impactului, unul dintre aceștia și-a pierdut viața. Vestea a zguduit comunitatea motocicliștilor din Arad.

  Accidentul a avut loc în jurul orei 14:00, în localitatea Brâncovenești, județul Mureș, unde 3 motocicliști din Arad au fost implicați în accident, iar unul dintre aceștia, un bărbat de 30 de ani, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

  Poliția s-a deplasat la fața locului pentru a face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.