Un mod ciudat de a stimula oamenii să asculte muzică simfonică

  de Special Arad | 23 aprilie 2014, 1:07 PM | Muzică | Video

  0

  B-Classic prezintă The Classical Comeback – un videoclip care pune muzica clasică – sau, cel puțin, încearcă – în aceeași oală cu muzica pop. Tentativa e una la cât de bizară, cu atât de antrenantă: cum ar fi dacă în loc de Inna, O-Zone, Britney Spears sau Rihanna, am asculta cu toții Beethoven, Dvorak, Mahler sau Schubert? Adevărul e că la un asemenea fundal sonor imaginea nici nu mai contează… sau da… sau… depinde…

  Regia: Raf Reyntjens
  Coregrafie: Ari & Miu (Waveya)

  Musică:
  Dvorak – Symphony no. 9 Allegro con fuoco

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.