duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Update VIDEO. Un individ a tăiat anvelopele a 24 de mașini pe strada Miron Costin. Dacă îl recunoașteți, sunați la Poliție

  de Ioana Costaș | 13 martie 2024, 1:13 PM | Știri Arad

  1

  Un individ a tăiat, în noaptea de 12 spre 13 martie, anvelopele a 24 de mașini parcate pe strada Miron Costin. Imaginile suprinse de camerele video amplasate pe clădirile de pe strada Miron Costin l-au surprins pe individ „la treabă”.

  Bărbatul, care în imagini apare cu o șapcă pe cap, o geacă de iarnă și pantaloni deschiși la culoare, cu ajutorul unui obiect ascuțit pe care îl ține în mână, taie anvelopele autoturismelor parcate. Individul merge la prima mașină și taie anvelopa din spate, de mai multe ori, apoi trece la următorul autoturism parcat. Păgubiții spun că unele anvelope au fost înțepate și de cinci ori.

  Imaginile au ajuns și la Poliție, nu înainte ca polițiștii să fie sesizați de cei păgubiți despre cele întâmplate, reprezentanții instituție declarând că a fost formată o echipă operativă pentru identificarea și prinderea celui responsabil, dar și pentru evaluarea prejudiciului.

  „În dimineața de 13 martie, polițiștii arădeni au fost sesizați despre faptul că, în noaptea de 12/13 martie, persoane necunoscute ar fi distrus, prin tăiere, anvelopele a 24 de autoturisme, parcate pe strada Miron Costin, din Arad. A fost constituită echipa operativă, pentru efectuarea cercetării la fața locului și evaluarea prejudiciului.

  Totodată, sub coordonarea șefului Biroului de Investigații Criminale, din cadrul Poliției Municipiului Arad, a fost constituită o echipă operativă extinsă, formată din polițiști de investigații criminale, ordine publică și proximitate, pentru a desfășura activitățile specifice, în vederea identificării cu celeritate a persoanelor responsabile și tragerea acestora la răspundere penală. Cercetările se efectuează într-un dosar penal întocmit pentru distrugere”, a transmis IPJ Arad.

  Dacă recunoașteți persoana din video – deși imaginea nu este foarte clară – sesizați Poliția.

  UPDATE

  Inspectoratul Județean de Poliție Arad informează că, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din Arad, considerat că este cel care a tăiat anvelopele celor 24 de mașini din municipiu.

  Citește detalii aici:  VIDEO. A fost prins bărbatul care a tăiat anvelopele celor 24 mașini de pe str. Miron Costin · Special Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.