duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbatul care a tăiat anvelopele a 24 de autoturisme, lăsat liber. A înțepat cauciucurile mașinilor pentru că avea nervi

  de - | 14 martie 2024, 8:53 PM | Știri Arad

  4

  Bărbatul care a tăiat anvelopele a 24 de autoturisme parcate pe strada Miron Costin, în noaptea de 12 spre 13 martie, va fi cercetat în stare de libertate, deși fusese reținut pentru 24 de ore.

  Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad a precizat pentru Agerpres că având în vedere încadrarea juridică a faptei – infracțiunea de distrugere – nu se poate dispune luarea unei măsuri privative de libertate, nefiind îndeplinite condițiile legale.

  Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, este cunoscut ca om al străzii și ar fi declarat, aceleiași surse, că a tăiat anvelopele autoturismelor pentru a-și descărca nervii în urma unei dispute pe care a avut-o cu un prieten, tot om al străzii, cei doi făcându-și veacul în zona Gării CFR Arad. Pentru a tăia anvelopele mașinilor, bărbatul a folosit un cuțit.

  Miercuri seara, bărbatul a fost identificat și reținut, măsura urmând să expire în cursul serii de joi.

   

  Citește și: VIDEO. Un individ a tăiat anvelopele a 24 de mașini pe strada Miron Costin. Dacă îl recunoașteți, sunați la Poliție

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.