Un hoț din Zădăreni a cauzat daune de peste 15.000 lei unei societăți economice

  de Special Arad | 16 decembrie 2014, 1:42 PM | Știri Arad | Urmăriți | Zădăreni

  0

  Știri Arad: Poliţiştii de la Postul de Politie Zădăreni cercetează un bărbat bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri şi elemente de la o staţie de sortare a nisipului aparţinând unei societăţi economice.

  Urmare a cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea dintre 9 și 10 iulie, bărbatul din Zădăreni, în vârstă de 36 de ani, paznic la societatea respectivă, a furat elemente de la o staţie de sortare a nisipului şi alte bunuri mobile aflate în proprietatea societăţii, prejudiciul fiind de 15.120 lei.

  Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.