Un hoț din Mișca le-a furat unor arădeni până și lenjeria…

  de Special Arad | 6 martie 2015, 1:51 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii  Biroului de Investigaţii Criminale  au depistat un bărbat bănuit că a furat dintr-o locuinţă din municipiu.

  În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada 28 august- 2 septembrie 2014, un bărbat de 36 ani din localitatea Mișca, a pătruns într-o locuinţă din orașul Arad, de unde a furat aparatură electrică, articole de lenjerie şi țevile de cupru de la instalația de încălzire, creând un prejudiciu de aproximativ 5000 lei.

  Bărbatul se află în stare de arest preventiv, cercetările fiind continuate pentru probarea  întregii lui activităţii infracţionale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.