Un bărbat a furat cabluri de cupru de peste 7 kilograme

  de Special Arad | 16 ianuarie 2015, 1:30 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie cercetează un bărbat, care a fost depistat în flagrant în timp ce fura cablu din cupru.

  Bărbatul, de 40 de ani, a fost depistat ieri, în timp ce fura 7,5 kg. cablu din cupru, în valoare de aproximativ 600 lei, dintr-o societate comercială din municipiu.

  Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.