Trei tineri au furat aparatură electrică din Cintei, în valoare de 4000 de lei

  de Special Arad | 19 februarie 2015, 1:26 PM | Știri Arad | Urmăriți | Zărand

  0

  Știri Arad: Poliţiştii Postului de Poliţie Zărand au identificat trei tineri, bănuiţi de comiterea unui furt, de pe raza localităţii Cintei.

  În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în perioada 20-30 ianuarie , trei tineri au pătruns prin efracţie într-un imobil nelocuit, de pe raza localităţii Cintei, de unde au furat un contor electric, 15 metri de cablu din cupru, prize şi întrerupătoare electrice, în valoare totală de aproximativ 4.000 de lei. Cei în cauză sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.