News AlertUn german care a aflat că va fi concediat s-a sinucis într-o cameră de hotel în Timișoara

  de - | 22 octombrie 2019, 8:30 PM | Regional

  0

  Un cetățean german care se afla în Timișoara în interes de serviciu a fost găsit fără suflare, aseară, în baia camerei de hotel unde era cazat. Este, cel mai probabil, vorba despre o sinucidere, bărbatul fiind găsit cu venele tăiate. Cetățeanul german în vârstă de 55 de ani era angajatul celor de la TRW Automotive. Conform unor informații, ieri a avut o discuție cu șeful său și urma să fie concediat. A ales să-și pună capăt zilelor în camera hotelului Del Corso, aflat pe Calea Bogdăneștilor. A fost găsit cu venele tăiate, în cadă, de recepționerul hotelului.

  Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/10/un-cetatean-german-s-sinucis-camera-de-hotel-care-era-cazat-la-timisoara/

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.