Un criminal condamnat pe viață a primit permisiunea de a ieși din penitenciar pentru o zi. Evident, a dispărut. Deja pentru a patra oară

  de - | 7 September 2020, 6:28 PM | Internaţional | LOL

  0

  Giuseppe Mastini (foto: captură video)

  Un bărbat condamnat în mod repetat pentru omor a fugit pentru a patra oară dintr-o închisoare italiană, relatează The Guardian, citat de HotNews. Bărbatul însă nu a găsit și nici a construit un tunel secret, nici măcar nu a rănit pe nimeni pentru a evada. A fost lăsat să iasă…

  Giuseppe Mastini, în vârstă de 60 de ani, condamnat la închisoare pe viață în 1989, a dispărut după ce a primit permisiunea de a ieși din penitenciar pentru o zi, bărbatul fiind încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranță din Sassari, Sardinia.

  Poliția a lansat o căutare la nivel național după ce bărbatul nu s-a întors la închisoare în cursul după-amiezii de duminică.

  Mastino fugise anterior în timpul unei permisii de o zi de la închisoarea Fossano din nordul Italiei în 2017. Cu trei ani înainte, acesta profitase de o permisie de o zi pentru a merge la un concert Prodigy în Roma.

  Citește continuarea pe hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.