Un criminal condamnat pe viață a primit permisiunea de a ieși din penitenciar pentru o zi. Evident, a dispărut. Deja pentru a patra oară

  de - | 7 septembrie 2020, 6:28 PM | Internaţional | LOL

  0

  Giuseppe Mastini (foto: captură video)

  Un bărbat condamnat în mod repetat pentru omor a fugit pentru a patra oară dintr-o închisoare italiană, relatează The Guardian, citat de HotNews. Bărbatul însă nu a găsit și nici a construit un tunel secret, nici măcar nu a rănit pe nimeni pentru a evada. A fost lăsat să iasă…

  Giuseppe Mastini, în vârstă de 60 de ani, condamnat la închisoare pe viață în 1989, a dispărut după ce a primit permisiunea de a ieși din penitenciar pentru o zi, bărbatul fiind încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranță din Sassari, Sardinia.

  Poliția a lansat o căutare la nivel național după ce bărbatul nu s-a întors la închisoare în cursul după-amiezii de duminică.

  Mastino fugise anterior în timpul unei permisii de o zi de la închisoarea Fossano din nordul Italiei în 2017. Cu trei ani înainte, acesta profitase de o permisie de o zi pentru a merge la un concert Prodigy în Roma.

  Citește continuarea pe hotnews.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.