A ucis-o pe Maria Nemeth pentru că striga numele fostului soț în timpul unei partide de amor cu el. Condamnarea este pe măsură (Video)

  de Special Arad | 6 August 2017, 11:19 AM | Internaţional

  0

  Așa cum aflăm prin CBS Miami, “monstrul” din Sunrise a ucis-o pe Maria Nemeth, de 31 de ani, în 2015, deoarece ea “a făcut” greșeala să pronunțe numele fostului ei soț, David, în timp ce se afla într-o situație intimă cu iubitul ei de atunci, numitul Fidel Lopez.

  Este vorba de Fidel Lopez, un tânăr din Sunrise, Florida, Statele Unite.

  Furia acestuia a fost devastatoare, eviscerând-o pur și simplu pe femeia care nu a fost destul de atentă în acele momente.

  Lopez joi și-a recunoscut vina, scăpând astfel de condamnarea la moarte, fiind condamnat pe viață fără drept de eliberare condiționată.

  Prin translator, tragedia întâmplându-se în comunitatea cubaneză din Florida, el și-a cerut iertare de la familia Mariei, afirmând: „Știu că trebuie să plătesc pentru viata pe care am luat-o cu viata mea.”

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.