luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un cerșetor scandalagiu din Arad, cunoscut deja de către polițiștii locali, a fost prins și predat Poliției Române

  de Special Arad | 11 mai 2021, 8:26 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii locali arădeni au depistat și au prins un tânăr căutat de Poliția Română, acesta fiind deja cunoscut în peisajul contravențional arădean pentru încălcări repetate ale Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică (cerșetorie și injurii).

  Luând act de publicarea pe site-ul Poliției Române – secțiunea „Persoane urmărite” – a informației conform căreia tânărul în cauză este persoana vizată, polițiștii locali s-au mobilizat pentru depistarea acestuia și l-au căutat în zonele despre care se știe că le frecventează.

  Astfel, în această după amiază (11.05.2021), adică la numai câteva ore de la primirea informației privind urmărirea tânărului, care de curând a împlinit vârsta de 18 ani, un echipaj operativ l-a observat în Piața Romană urcând într-un tramvai ce se îndrepta spre Aradul Nou. Mijlocul de transport în comun a fost urmărit de către echipajul D.G.P.L.A, iar pe peronul stației Autoservice Dacia – Aradul Nou de pe str. Ștefan cel Mare, tânărul a fost coborât și preluat în autovehiculul poliției locale pentru a fi transportat și predat Poliției Române.

  La această oră se desfășoară protocolul pentru predarea/preluarea unei persoane urmărite, între reprezentanții D.G.P.L.A și cei ai Poliției Municipiului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.