duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  100 de euro. Mita oferită de un cerșetor u nui polițist pentru a scăpa de amendă. Ce a mai cerut individul

  de - | 30 mai 2024, 8:37 AM | Naţional

  0

  Un bărbat de 72 de ani i-a oferit 100 de euro mită unui polițist ca să nu îl amendeze. Bărbatul a fost reținut miercuri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, notează stiripesurse.ro

  Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, procurorul a dispus miercuri reținerea unui bărbat în vârstă de 72 ani, din comuna Merghindeal, judeţul Sibiu, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

  Din coroborarea mijloacelor de probă administrate în cauză până în acest moment rezultă că în noaptea de 5 mai 2024, în jurul orei 0.30, inculpatul a oferit unui agent de poliţie suma de 100 de euro, cu titlu de mită, spre a-l determina pe acesta să își încalce atribuțiile de serviciu și să nu îl sancționeze pentru fapta de a apela în mod repetat la mila publicului.

  Individul le-a cerut polițiștilor să-l ducă acasă cu mașina poliției
  „Cu această ocazie inculpatul chiar a cerut agenților de ordine publică să îl transporte la locuința sa cu autospeciala poliţiei”, se arată în comunicat, potrivit mediafax.

  Joi, procurorul va aprecia dacă se impune luarea unei alte măsuri preventive faţă de inculpat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.