joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cunoscut om al străzii din Arad, din nou în atenția polițiștilor. Acesta ar fi distrus mai multe mașini

  de Special Arad | 9 septembrie 2022, 12:23 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat Poliția Locală Arad: D.D.C., în vârstă de 46 de ani, din Arad, se află de mai mulți ani în atenția polițiștilor locali, pentru manifestări antisociale din registrul tulburării ordinii și liniștii publice și distrugerii de bunuri.

  Este un personaj ”pitoresc” al orașului care, pe fondul consumului de alcool, a ”beneficiat” de mai multe sancțiuni aplicate de Poliția Locală iar, de-a lungul anilor, Poliția Română i-a întocmit câteva dosare penale.

  Ca și în cazul altor așa-ziși ”oameni ai străzii”, D.D.C. nu și-a început existența în condițiile de acum, fiind chiar în măsură, în tinerețe, să înceapă o facultate, pe care însă nu a mai finalizat-o, pe fondul decesului ambilor părinți. Acest eveniment i-a accentuat atitudinea rebelă și predispoziția către alcoolism.

  Recent, respectivul a intrat din nou în atenția poliției, fiind bănuit de distrugerea mai multor autovehicule. Drept urmare, patrulele de poliție locală s-au mobilizat în vederea găsirii lui D.D.C. pe care l-au identificat și interceptat în 8 septembrie, într-o zonă centrală a municipiului Arad.

  Respectivul a fost predat Inspectoratului de Poliție Județean Arad, în vederea continuării cercetărilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.