duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Un bărbat și-a ucis cu cuțitul mama și bunica, după care s-a dus să-și cumpere țigări

  de - | 1 septembrie 2022, 3:19 PM | Naţional

  0

  (foto: FOTO Știri de Cluj)

  O dublă crimă înfiorătoare a avut loc lângă Cluj, în localitatea Baciu. Un bărbat și-a ucis cu cuțitul mama și bunica, miercuri, 31 august. Ucigașul avea tulburări psihice și ar fi fost drogat.

  Crima înfiorătoare i-a luat prin suprindere pe localnicii din Baciu, localitate aflată la circa 12 kilometri de Cluj-Napoca. Victimele, două femei, mamă și fiică, ambele cunoscute și respectate pe strada Corbului din Baciu, trăiau de mai mulți ani cu spaima că vor fi omorâte. Ele au fost în mai multe rânduri amenințate de ucigaș, nimeni altul decât fiul uneia dintre ele, respectiv nepotul celeilalte. Mai mult, se pare că ele solicitaseră anterior un ordin de protecție, pentru că au fost în mai multe rânduri ținta violențelor bărbatului.

  Dublul asasinat a avut loc miercuri după-amiaza și a fost descoperit chiar de către fratele ucigașului. Acesta a sunat imediat la poliție, iar medicii și agenții de poliție au descoperit întreaga scenă de coșmar. Sosiți la fața locului, polițiștii l-au arestat pe bărbatul considerat în în acest moment principalul suspect. Dezbrăcat la bustul gol, fără nicio emoție și fără vreo remușcare, acesta ar fi fost drogat, susțin surse din cadrul anchetatorilor. De altfel, ucigașul obișnuia să consume droguri și suferea și de tulburări psihice. Din această cauză, el ar fi fost în mai multe rânduri internat la Psihiatrie.

  Potrivit BZC.ro, care citează surse apropiate anchetei, cu toate că ucigașul era un cunoscut consumator de droguri, mobilul dublei crime a fost dat de reproșurile pe care criminalul le avea la adresa victimelor sale, mama și bunica sa, pe motiv că nu îl susțin financiar. Sursa citată mai menționează că bărbatul, imediat după ce și-a ucis mama și bunica, s-ar fi dus liniștit la un magazin de cartier să își cumpere țigări, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Evident, nu a spus nimănui ce făcuse, nici măcar fratelui sau tatălui. De altfel, tatăl ucigașului, de etnie arabă, a aflat mult mai târziu cele întâmplate.

  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.