miercuri, 22 mai, 2024

Special Arad Logo

  Un arbitru de scaun a fost interzis pe viață din tenis! Cine este și de ce a fost suspendat?

  de - | 20 aprilie 2024, 2:36 PM | Sport

  0

  Pavel Atanasov, un arbitru de scaun bulgar, a primit interdicţie pe viaţă din tenis după ce şi-a retras apelul pentru încălcări legate de pariuri şi acuzaţii de corupţie, a anunţat Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA).

  „Prin retragerea din procedură, Atanasov a recunoscut efectiv responsabilitatea pentru numeroasele infracţiuni TACP între 2019 şi 2023. Sunt incluse manipularea datelor de scor ale meciurilor în scopul pariurilor, facilitarea pariurilor, conspiraţia în vederea comiterii de infracţiuni de corupţie, pariuri pe meciuri de tenis şi omisiunea de a raporta abordări corupte”, a precizat ITIA.

  Lui Atanasov, care a oficiat la turnee ITF de 15.000 și 25.000 de dolari în Bulgaria, i se interzice definitiv să oficieze sau să participe la orice eveniment de tenis autorizat de ITIA sau de orice asociaţie naţională, interdicţia intrând în vigoare din 4 martie 2024, scrie hotnews.ro.

  Luni, arbitrul braziliano-italian Antonio Casa a fost suspendat pentru şapte ani şi şase luni, după ce a recunoscut şapte încălcări ale TACP.

  Citește și:

  WTA schimbă regulile după pățania Simonei Halep. Ce schimbări se pregătesc în tenis

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.