Un arădean s-a prăbușit pe strada Episcopiei!

  de Special Arad | 9 mai 2018, 1:45 PM | Știri Arad

  3

  (foto: Facebook Boca Bogdan-Vlad)

  Omul potrivit la locul potrivit. Asta poate spune un arădean căruia i s-a făcut rău pe stradă și s-a prăbușit pe stradă. A avut noroc, deoarece agenți ai Poliției Locale au fost în zonă și i-au acordat primul ajutor până la sosirea unui echipaj de ambulanță.

  Acesta a fost preluat de către echipaj și dus la spital pentru investigații ulterioare. Din primele informații pe care le deținem acesta a suferit o lipotomie urmată de un traumatism cranio cerebral și o escoriație la lobul occipital.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca atrageati atentia civilizat…va pica ceva?

   Va puneti problema ca uneori parti din articole sunt preluate, dupa cum le-au fost comunicate ziaristilor?

   Facem un mic pariu ca stapanesc domenii de nisa in care nu va pricepeti, si v-as putea lua in bascalie?

   * Atunci cand am semnalat inexactitati in articole, de fiecare data “criticile” au fost bine-primite si deficientele rezolvate prompt. *

   O ultima intrebare: ati donat ceva prin Paypal pentru a sustine portalul? Nu ca atunci atitudinea asta de “senior” mustruluindu-si “vasalii” v-ar sta bine…

   +1 voturi
   +1
   -1
  2. Milițieni au făcut treabă bună, de data asta.
   Dar cred că Omul a avut noroc în nenoroc, să cadă aproape de unde mai mereu staționează o mașină a poliției rutiere, ce vine îndesată cu „tovarăși”… ce trag chiulul, bând cafele și fumând, „în spate”, la un micuț magazin alimentar vizavi de Boem.

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.