duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  IPJ Arad angajează agenți pentru Serviciul Criminalistic

  de Ioana Costaș | 20 martie 2024, 1:11 PM | Știri Arad

  0

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad angajează prin concurs cu încadrare directă agenți de poliție în cadrul Serviciului Criminalistic.

  Este vorba despre două posturi de „agent I (și conductor de câini) prevăzut cu gradul de agent șef principal de poliție – arma: Politia Romana, unitatea: Insp.de Politie Jud.Arad – Serviciul Criminalistică – Biroul de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei, jud. AR, MUNICIPIUL ARAD, Domeniu de activitate: Poliție canină” – poziția 307 și 308.

  Data limită de depunere a dosarului pentru înscriere la concurs este 3 aprilie ora 16:00. Care sunt condițiile generale și criteriile specifice, cerințele postului, ce trebuie să conțină dosarul de recrutare și care sunt probele de concurs puteți afla accesând linkul Anunț de ocupare a 60 posturi de agent de poliție (si conductor câini) la nivelul Poliției Române (gov.ro) , unde veți găsi toate detaliile.

  Pe lângă cele două posturi scoase la concurs, la IPJ Arad, Poliția Română a dat undă verde pentru ocuparea altor 58 de posturi (agenți de poliție și conductori de câini) la nivelul inspectoratelor din țară.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.