Polițiștii arădeni tocmai și-au mărit efectivele cu 12 noi tineri absolvenți ai școlilor de agenți

  de Special Arad | 28 decembrie 2017, 12:36 PM | Știri Arad

  1

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad (IPJ) și-a mărit zilele trecute efectivele cu 12 noi agenți de poliție.

  Cei 12 polițiști, toți absolvenți ai școlilor de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca- promoția 2016-2017-  au fost repartizați să-și desfășoare activitatea în cadrul structurilor de ordine publică din mediul urban și rural.

  Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a urat noilor polițiști mult succes în carieră și i-a îndemnat să poarte cu responsabilitate și mândrie uniforma de polițist.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.