Un algerian și un palestinian au încercat să treacă granița ilegal, pe câmp, în apropierea localității Variaşu Mic

  de Special Arad | 10 februarie 2020, 3:41 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu au depistat doi bărbaţi din Palestina, respectiv Algeria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în state din vestul Europei.

  În data de 09.02.2020, în jurul orei 03:00, poliţiştii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu – I.T.P.F. Oradea au depistat în localitatea de frontieră Variaşu Mic două persoane care nu îşi justificau prezenţa în zona de responsabilitate.

  Acestea au fost interceptate la aproximativ 100 de metri faţă de linia de frontieră cu statul vecin, în timp ce se deplasau pe jos, prin vegetaţie, spre frontiera cu Ungaria, fiind conduse la sediul Sectorului P.F. Turnu, pentru cercetări.

  Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni din Algeria şi Palestina, având vârstele de 28, respectiv 34 de ani, fiind solicitanţi de azil în România. Aceştia au declarat că doreau să ajungă în state din vestul Europei.

  În cauză, poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor două persoane, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.