duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ultimul documentar din seria KineDok ne lasă „Epuizați”

  de Special Arad | 17 septembrie 2015, 5:56 PM | Cultură | Film

  0

  Vineri, 18 septembrie, seria de documentare Kinedok ajunge la final. În sala fabricii Teba, arădenii vor putea viziona, începând cu ora 20:00, documentarul croat „Epuizați”.

  La finalul proiecției, regizorii Rareș Hanțiu și Titus Muntean vor dezbate subiectul documentarului, invitând publicul să participe la dialog.

  „Epuizați” este un film despre cele mai importante momente ale vieţii. Protagoniştii filmelor sunt persoane cu vârste peste 55 de ani – cei care au trăit peste 30 de milioane de minute. Filmul arată audiţiile şi procesul de realizare a unei piese de teatru şi a unui documentar. Personajele sunt provocate să vorbească despre cele mai importante minute din viaţa lor într-un număr de secunde egal cu vârsta lor. Vorbesc despre viaţă şi moarte, fericire şi durere cu o onestitate brutală.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.