Ultimul condamnat la moarte din Europa. Student de 23 de ani împuşcat de plutonul de execuţie, în urmă cu o săptămână

  de Special Arad | 24 April 2014, 4:15 PM | Internaţional

  0

  Pavel Seliun, în vârstă de 23 de ani, din Belarus, a fost condamnat la moarte prin împuşcare. Execuţia tânărului a stârnit reacţii din partea familiei, dar şi a organizaţiilor din Uniunea Europeană, deoarece rudele nu au fost anunţate de moartea studentului, scrie evz.ro.

  Pavel Seliun a primit anul trecut pedeapsa capitală, însă abia săptămâna trecută a fost executat. Revoltător în acest caz este şi faptul că familia nu a ştiut nimic despre ora şi ziua în care a avut loc execuţia. Tânărul a fost condamnat pentru că şi-a ucis iubita şi pe amantul acesteia.

  După ce şi-a omorât iubita, Paul l-a ucis pe bărbatul cu care femeia întreţinea relaţii sexuale, i-a tăiat corpul în bucăţele, iar capul l-a fiert şi l-a purtat într-o geantă.

  În momentul în care a fost arestat, poliţiştii au găsit asupra lui această parte a corpului.

  Pentru dubla crimă, studentul a primit pedeapsa cu moartea. Ca şi în perioada sovietică, momentul în care loc execuţia nu este făcut public, iar trupul nu este dat rudelor.

  Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Pavel. Familia a aflat că acesta a murit după o săptămâna. Mama tânărului a declarat că avocatul studentului a venit să-l viziteze, însă a aflat că acesta era de deja mort.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.