Ultimul condamnat la moarte din Europa. Student de 23 de ani împuşcat de plutonul de execuţie, în urmă cu o săptămână

  de Special Arad | 24 aprilie 2014, 4:15 PM | Internaţional

  0

  Pavel Seliun, în vârstă de 23 de ani, din Belarus, a fost condamnat la moarte prin împuşcare. Execuţia tânărului a stârnit reacţii din partea familiei, dar şi a organizaţiilor din Uniunea Europeană, deoarece rudele nu au fost anunţate de moartea studentului, scrie evz.ro.

  Pavel Seliun a primit anul trecut pedeapsa capitală, însă abia săptămâna trecută a fost executat. Revoltător în acest caz este şi faptul că familia nu a ştiut nimic despre ora şi ziua în care a avut loc execuţia. Tânărul a fost condamnat pentru că şi-a ucis iubita şi pe amantul acesteia.

  După ce şi-a omorât iubita, Paul l-a ucis pe bărbatul cu care femeia întreţinea relaţii sexuale, i-a tăiat corpul în bucăţele, iar capul l-a fiert şi l-a purtat într-o geantă.

  În momentul în care a fost arestat, poliţiştii au găsit asupra lui această parte a corpului.

  Pentru dubla crimă, studentul a primit pedeapsa cu moartea. Ca şi în perioada sovietică, momentul în care loc execuţia nu este făcut public, iar trupul nu este dat rudelor.

  Aşa s-a întâmplat şi în cazul lui Pavel. Familia a aflat că acesta a murit după o săptămâna. Mama tânărului a declarat că avocatul studentului a venit să-l viziteze, însă a aflat că acesta era de deja mort.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.