ULAL Arad, despre depunerea declarațiilor fiscale

  de Special Arad | 13 februarie 2018, 1:17 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Uniunea Locală a Asociațiilor Locative Arad reamintește asociațiilor de proprietari următoarele:

  1. Declarația Fiscală 101 privind impozitul pe profit trebuie completată și depusă până la data de 25 februarie 2018 pentru asociațiile de proprietari care obțin venituri din exploatarea proprietății comune (venituri din închirierea unor spații comune, din instalarea de reclame, din servicii de telecomunicații, în condițiile legii)

  2. Declarația Fiscală 112 privind obligațiile de plată a contribuțiilor sociale, impozitului pe venit și evidența nominală a persoanelor asigurate se completează și se depune numai electronic, incepand cu obligatiile fiscale aferente anului 2018, avand termen de depunere data de 25 a fiecarei luni pentru luna precedenta.

  ULAL Arad oferă suport de completare și depunere a acestor declarații fiscale pentru asociațiile de proprietari membre.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.