duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UAV a deschis Școala de vară -„Atelierul de antreprenoriat”

  de Special Arad | 26 mai 2024, 1:15 PM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. A început Școala de Vară „Atelierul de antreprenoriat” 2024, un eveniment organizat de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Județean Arad și  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, în parteneriat cu  Asociația Edu4Future, sub egida Societății Antreprenoriale Studențești  din UAV.

  Din 23 mai și până în 4 iunie, studenții UAV de la Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Inginerie Alimentară Turism și Protecția Mediului, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială, studenți ai Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara vor pregăti concepte de afaceri cu care vor intra în competiția de la începutul lunii iunie.

  Faza finală va avea loc la Moneasa unde se vor stabili și câștigătorii.

  „Urmărim, prin acest proiect, să dezvoltăm competențele antreprenoriale ale tinerilor, cele de comunicare și IT. Ne bucurăm că anul acesta studenților de la Științe Economice li s-au alăturat, mulțumită colegilor din cadrul Societății Antreprenoriale Studențești a UAV, și studenți de la alte facultăți și ne așteptăm ca implicarea acestora în proiect să ducă la creșterea numărului și a calității materialelor prezentate” a declarat Radu Blaga, inițiatorul și coordonatorul proiectului.

  La deschiderea evenimentului au participat: Ioana Engelhardt, manager Centrul Cultural Județean Arad; rectorul UAV, Teodor Cilan, Monica Ocnean președinta Societății Antreprenoriale Studențești din cadrul Universității de Științele Vieții ”Regele Mihai I” din Timișoara; Gabriel Popescu reprezentant al Ministerului  Economiei, Antreprenoriatului și Turismului conducerea Facultății de Științe Economice și numeroși antreprenori.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.