TVR solicită Guvernului României includerea unor salariaţi pe lista pentru vaccinarea prioritară anti COVID-19

  de - | 21 noiembrie 2020, 7:01 PM | Coronavirus | Naţional

  0

  Prin intermediul unui comunicat, TVR a anunțat că a solicitat Guvernului României includerea unor salariaţi care asigură continuitatea activităţii de producţie şi difuzare a programelor pe lista pentru vaccinarea prioritară anti COVID-19, informează Europa FM.

  „Conducerea Televiziunii Române a solicitat, printr-o scrisoare adresată Prim-Ministrului României şi Ministrului Sănătăţii, ca un număr de salariaţi ai instituţiei, de la Bucureşti şi de la studiourile teritoriale, să fie inclus pe lista pentru vaccinarea prioritară anti COVID, respectiv în grupele populaţionale prioritizate, ale celor care lucrează în linia întâi, deservind activităţi esenţiale din infrastructura critică a statului, precum cei din educație, siguranță națională, transporturi, energie, furnizarea de apă și alimente, salariaţii Poştei Române, ai CFR etc.

  Aceşti salariaţi TVR fac parte din echipele care asigură emisia, funcţionarea studiourilor, echipele de ştiri şi programe informative de actualitate, cele care realizează programul Teleşcoală şi emisiuni în limbile minorităţilor naţionale, asigurând dreptul cetăţenilor la informare, conform legislaţiei în vigoare.

  Solicitarea vine în contextul în care Televiziunea Română, instituţie de interes strategic, are o misiune publică foarte clar definită: asigurarea permanentă a difuzării de programe, cu informaţii în timp real, corecte şi echilibrate, în beneficiul telespectatorilor.

  Încă de la începutul epidemiei COVID 19, managementul TVR a luat toate măsurile pentru a asigura desfăşurarea activităţii în cele mai bune condiţii, depunând, constant, eforturi în vederea diminuării riscurilor de îmbolnăvire şi răspândire a noului coronavirus, siguranţa şi protecţia angajaţilor fiind prioritară pentru echipa de management.

  În contextul creșterii fără precedent a cazurilor de infectare, conducerea SRTv a dispus măsuri suplimentare de protecţie a salariaţilor instituţiei, reuşind să asigure continuitatea activităţii de producţie şi difuzare a programelor noastre, în ciuda faptului că televiziunea publică s-a confruntat cu numeroase cazuri de infectare în departamentele cheie”, transmite printr-un comunicat de presă Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al TVR.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.