„Tu ești primăvara mea”, un cadou deosebit de 8 martie, oferit de Q Band, Orchestra Filarmonicii și invitații | Foto • Video

  de Raluca Medeleanu | 9 March 2022, 7:44 AM | Cultură | Muzică | Topic special

  1

  Zoltan Lovas și Claudia Iuga

  Un cadou prețios a fost „Tu ești primăvara mea”. Un mod perfect de a sărbători începutul primăverii și, mai ales, ziua dedicată femeilor, ba chiar o evadare din real, cam așa putem descrie spectacolul excepțional susținut de Q Band, împreună cu Orchestra Filarmonicii Arad și invitații lor speciali, marți seara, de 8 martie.

  Doamnele au simțit atmosfera de sărbătoare încă dinaintea începerii concertului, în holul Palatului Cultural, unde le-a fost oferită câte o lalea, în semn de apreciere. Apoi, odată ce toată lumea și-a găsit locul în sală, s-au lăsat luminile și a fost clar, fără doar și poate, că vom asista la un show cu totul special, când am auzit vocea inconfundabilă a Claudiei Iuga, la môme d’Arad, acompaniată de notele în forță ale instrumentiștilor, atât artiști ai Filarmonicii, cât și membrii formației Q Band, sub bagheta dirijorului Laurențiu Muntean. Evident, nici George Dancu, colegul ei de formație, nici invitații speciali nu s-au lăsat mai prejos. Geanina Giblak, Dragoș Moldovan, Mădălina Boroneanț, Alexandra Drăgan, Ioan Moțiu, alături de actorul arădean Zoltan Lovas, au interpretat într-un stil aparte hituri celebre din repertoriul internațional și șlagăre îndrăgite românești, toate cu o tematică ce se pretează zilei de 8 martie: iubirea. Evident, fiind și Zoli parte a spectacolului, nu au lipsit momente teatrale care, dacă mai exista pentru cineva vreun dubiu, ne-au demonstrat încă o dată cât de talentat este îndrăgitul actor.

  Prea multe detalii nu vrem să dăm cu privire la program, căci nu dorim să stricăm surpriza celor care și-au cumpărat bilete pentru reprezentațiile de azi și mâine (cel din urmă fiind cu scop caritabil, banii urmând să fie donați Crucii Roșii pentru victimele războiului din Ucraina), însă ce trebuie menționat, ba chiar lăudat, este profesionismul și dedicarea tuturor celor implicați în realizarea spectacolului, referindu-ne aici și la partea de lumini și de sonorizare, constatând că de ani buni sunetul nu s-a ridicat la acest nivel în Sala Filarmonicii din Arad.

  Chapeu bas!

   

  Vă oferim doar o „mostră” din concertul de aseară, melodia care stă chiar la baza denumirii seriei de concerte: „Tu ești primăvara mea”.

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.